Stoeltjeswagen + Boerengolf in de Hoeksche Waard

4 uur 20 - 32 personen

De geschiedenis, het werken en het leven wordt u haarfijn uit de doeken gedaan tijdens de rondrit met tractor en toerwagen.
Landbouwpercelen, prachtige boomrijen en wildstroken, afgewisseld door dijken en de Binnenmaas, zijn een lust voor het oog.

Boer Dick vertelt u tijdens de rit die u langs de mooiste plekjes in de Hoeksche waard voert een tal van wetenswaardigheden over de streek, de landerijen en vooral het boerenleven van vroeger en nu.

Het mooie uitzicht en de smakelijke manier van vertellen maken van deze rit echt een fantastisch, leuk en leerzaam uitje.

Boerengolf

Boerengolf is met een klompenclub ën een bal het veld in gaan. Heerlijk banjeren over een groot stuk land, met de wind door je haren. Wolken aan de horizon en de rietkragen langs de vlieten vormen je gezelschap.

Het spel

Boerengolf speel je in 2 groepen van max. 5 personen tegen elkaar. De baan is 10 holes en deze moet je in zo min mogelijk slagen lopen. Scorelijsten, club, bal en uitleg krijg je van ons. De Boerengolfbaan inclusief de spellen loop je in ongeveer 2 uur.

Kosten Stoeltjeswagen + Boerengolf

Deelname vanaf: 20 personen. Prijs inclusief koffie en appeltaart, versnapering voor onderweg, en all-in barbecue arrangement €69 p.p.

Koffie met appeltaart

0.5 uur
wis

Stoeltjeswagen + Boerengolf

4 uur €30

BBQ

2.5 uur

Prijs per persoon

7 uur €69

+ Solex rijden

€30

+ Kanoën

€16

+ Flyboarden

€39

+ Steppen

€17

+ Stoeltjeswagen + Boerengolf

€30

+ Stoeltjeswagen

€23

+ Solex rijden + Boerengolf

€38

+ Kanoën + Steppen

€31
Staat uw combinatie er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bespreek dit uitje

Klaar voor de start...

Het arrangement Stoeltjeswagen + Boerengolf gaat van start bij De Koningshoeve in Klaaswaal.

De Koningshoeve
Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal

Veel gestelde vragen

Voor welke doelgroepen is de stoeltjeswagen leuk?
Bedrijven, familie, scholen en verenigingen. Het is zeer educatief, maar ook erg leuk.