Solex rijden + Boerengolf in de Hoeksche Waard

3 uur 10 - 40 personen

Heeft u altijd al niet willen rijden op een echte solex. Wij bieden u in samenwerking met solexverhuur Hoeksche Waard een compleet arrangement aan waarbij u op en top kan genieten van wat De Hoeksche Waardse polder u biedt. Al snorrend reist u in alle rust, genietend van de natuur, het avontuur, onthaast en met gezonde spanning, de wind door uw haar, per jaargetijde wisselend, met of zonder lange jas en pothelm of zelfs rijdend in t-shirt. Glimlachend hebben we de bestelling voor goed weer overigens al de deur uit gedaan.

U kunt de Hoeksche Waard zelf ontdekken of gebruik maken van onze uitgezette routes die u leiden langs de mooiste plekjes, dorpjes en stadjes van de polder. Hoge stellingmolens, stoomgemalen, forten met buskruitmagazijnen, weidse vergezichten en kreken kruizen uw (solex)pad.

Waar moet ik rekening mee houden?

Wij verhuren de Solexen alleen aan mensen met een geldig scooter- of autorijbewijs. Ook hanteren wij een minimale leeftijd van 18 jaar. Overige voorwaarden kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

Boerengolf

Boerengolf is met een klompenclub ën een bal het veld in gaan. Heerlijk banjeren over een groot stuk land, met de wind door je haren. Wolken aan de horizon en de rietkragen langs de vlieten vormen je gezelschap.

Het spel

Boerengolf speel je in 2 groepen van max. 5 personen tegen elkaar. De baan is 10 holes en deze moet je in zo min mogelijk slagen lopen. Scorelijsten, club, bal en uitleg krijg je van ons. De Boerengolfbaan inclusief de spellen loop je in ongeveer 2 uur.

Kosten Solex rijden + Boerengolf

Prijs inclusief koffie en appeltaart, versnapering voor onderweg, en all-in barbecue arrangement €77 p.p.

Koffie met appeltaart

0.5 uur
wis

Solex rijden + Boerengolf

3 uur €38

BBQ

2.5 uur

Prijs per persoon

6 uur €77

+ Solex rijden

€30

+ Kanoën

€16

+ Flyboarden

€39

+ Steppen

€17

+ Stoeltjeswagen + Boerengolf

€30

+ Stoeltjeswagen

€23

+ Solex rijden + Boerengolf

€38

+ Kanoën + Steppen

€31
Staat uw combinatie er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bespreek dit uitje

Klaar voor de start...

Het arrangement Solex rijden + Boerengolf gaat van start bij De Koningshoeve in Klaaswaal.

De Koningshoeve
Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal

Veel gestelde vragen

Moet ik een helm op?
Nee, doordat een solex 25 km per uur rijdt hoeft u geen helm.
Moet de solex op de rijbaan of op het fietspad?
Solexen zijn snorfietsen en moeten zowel binnen-als buiten de bebouwde kom op het fietspad rijden. Is er geen fietspad dan rijdt u op de rijbaan.
Is het moeilijk om op een solex te rijden?
Als u op een fiets kunt rijden, kunt u in principe ook op een solex rijden. Voordat u aan de tocht begint, krijgt u uitgebreide uitleg over de bediening van de solex en kunt u even proefrijden. Uit ervaring is gebleken dat iedereen dan met de solex overwe