Kanoën + Steppen in de Hoeksche Waard

3 uur 10 - 40 personen

Kanoën

Vanuit De Koningshoeve wandelt u naar de, voor de boerderij gelegen vliet, waar de kano's inmiddels liggen te wachten. Na het instappen vaart u door de mooie polder "het Westmaas Niewland" waarbij u het prachtige Hoeksche Waardse polderlandschap kunt ontdekken. De karakteristieke kronkelende kreken en slingerende dijken zijn wat het Hoeksche Waards landschap onder andere zo uniek in Nederland maakt.

Optimaal genieten van de combinatie tussen de heerlijke, frisse buitenlucht en de unieke cultuurhistorische en natuurlijke elementen maken deze tocht tot de ultieme buitenbeleving in de Hoeksche Waard.

Ook is het zeer goed mogelijk om deze kanotocht te koppelen aan een route met de step.

U vaart dan naar een van te voren afgesproken punt, waarna u overstapt op de step en weer terug rijdt naar De Koningshoeve.

Steppen

Op een bijzondere manier genieten van het Hoeksche Waards Landschap, de beboomde dijken, historische boerderijen en de ongekende vergezichten van de Hoeksche Waard?

Iedereen kan het!

Steppen is erg gemakkelijk, iedereen kan het! Onze steps zijn licht en rijden soepel. In korte tijd leg je grote afstanden af.

De routes

De routes die u met de step in de Hoeksche Waard af kunt leggen zijn eindeloos. Één van de routes vanuit De Koningshoeve leent zich perfect voor natuurliefhebbers. U rijdt dan een groot gedeelte over de dijken langs de Binnenmaas, waarbij u kunt genieten van idyllische plekjes en prachtige ver gezichten.

Kosten kanoën + steppen

Prijs inclusief koffie en appeltaart, versnapering voor onderweg, en all-in barbecue arrangement €70 p.p.

Koffie met appeltaart

0.5 uur
wis

Kanoën + Steppen

3 uur €31

BBQ

2.5 uur

Prijs per persoon

6 uur €70

+ Solex rijden

€30

+ Kanoën

€16

+ Flyboarden

€39

+ Steppen

€17

+ Stoeltjeswagen + Boerengolf

€30

+ Stoeltjeswagen

€23

+ Solex rijden + Boerengolf

€38

+ Kanoën + Steppen

€31
Staat uw combinatie er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bespreek dit uitje

Klaar voor de start...

Het arrangement Kanoën + Steppen gaat van start bij De Koningshoeve in Klaaswaal.

De Koningshoeve
Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal

Veel gestelde vragen

Kun je omslaan met een Kano?
Ja dat kan. Echter wanneer u luistert naar de instructies en geen onverwachte bewegingen maakt is de kans op omslaan zeer gering.